Úvod Znovuotevření kroužků

Znovuotevření kroužků

Milí rodiče, milé děti, sotva jsme stihli otevřít, už zase musíme zavřít.

Dle vládního nařízení se kroužky v pondělí a úterý 21. a 22. 12. 2020 nekonají!

Do konce tohoto týdne ale všechny kroužky PROBĚHNOU, i ty páteční!!!

 

                                     Přejeme vám i přesto krásný předvánoční čas a budeme se těšit v novém roce.

 

 

 

 

 

 

Vážení rodiče, děti, kamarádi,

od pondělí 7.12. konečně můžeme obnovit naši činnost. Většina kroužků poběží tak, jak bylo původně v plánu, u některých dojde ke změnám a některé bohužel musí být zrušeny.

V případě, že nemáte zaplaceno první pololetí a chcete navštěvovat kroužek, je třeba platbu uhradit. Na konci pololetí, podle toho, kolik bude odchozených lekcí, budeme peníze vracet, popřípadě převádět na další pololetí.

V případě, že nemáte zaplaceno první pololetí a chcete navštěvovat kroužek, je třeba platbu uhradit. Na konci pololetí, podle toho, kolik bude odchozených lekcí, budeme peníze vracet, popřípadě převádět na další pololetí (dle individuální domluvy).

Kroužky, které poběží podle původního plánu:

Dobrodružství za humny, Gymnastika I, Gymnastika II. – pokročilí, Hrátky s jógou, Jezdecký kroužek VÍSKY, Judo, Keramika s Evou, Keramika s Nikčou, Keramika s Verčou pro začátečníky, Kopaná, Králičí Hop a chovatelství, Kytara k táboráku, Parkour, PAT a MAT kutilský kroužek, Pilates pro dospělé – PONDĚLÍ, Pilates pro dospělé – ÚTERÝ, Raketový modelář, Rybáři - začátečníci, Stolní tenis, Šachy, Veselá Vařečka, Workout - začátečníci, workout - pokročilí, Železniční modelář.

Kroužky na základních školách (Základní škola Deštná a Základní škola Křetín) budou probíhat dle domluvy s učiteli přímo ve škole. 

Kroužky se změnou:

Inline brusle začátečníci a pokročilí - budou SPOJENI, a kroužek bude probíhat v čase od 14:30 do 15:30.

Keramika pro dospělé – schůzka se bude konat dvakrát po sobě, v úterý 8.12. a v úterý 15.12.

Plaváček – v prvním pololetí bohužel probíhat nebude, čekáme na možnosti bazénu, další informace ke druhému pololetí dodáme v lednu.

Rybáři pokročilí – V pátek 11. 12. 2020, v čase od 17:30 do 18:00 proběhne informativní schůzka dětí s vedoucími, kde se domluví harmonogram rybaření atd.

Sportovky I a II  - budou SPOJENY, kroužek bude probíhat v čase od 15:00 do 16:00 v tělocvičně MKS na Tyršově ulici. Sraz na první schůzce bude v LETOKRUHU, poté se děti i s vedoucí přesunou do tělocvičny MKS.

Zašívárna – Schůzka se bude konat dva týdny po sobě, ve středu 9.12. a ve středu 16.12.

 

Zrušené kroužky:  Ačkoliv je nám to moc líto, museli jsme zrušit tyto kroužky:

3D tisk, English FUN, MINECRAFT, PILATES + JÓGA (začátečníci), UMĚNÍ BEZ HRANIC I A II. WORKOUT – DOSPĚLÍ. Prosíme rodiče, kteří mají u těchto zrušených kroužků provedenou platbu, ať zašlou na info@svcletovice.cz žádost o vrácení platby, kde bude uvedeno jméno dítěte a číslo účtu, na který máme platbu vracet.