Úvod O nás Napsali o nás Letokruh-run v Letovicích běžce bavil. Závodili i v dešti

Letokruh-run v Letovicích běžce bavil. Závodili i v dešti

 

Třetí červnovou sobotu jsme i přes nepřízeň počasí připravili v Letovicích týmový běžecký závod Letokruh – run 2020. Účastnila se tří až pětičlenná družstva s minimálně jedním dospělým.

Soutěžilo se celkem ve čtyřech kategoriích, trasa běhu měla tři až šest kilometrů a vedla po zajímavých místech Letovic. Pro malé děti byly povolené kočárky a odrážedla. Dvanáct týmů vyběhlo na trať po hromadném startu ve tři hodiny odpoledne. Každý tým obdržel občerstvení a před startem mapu s vyznačenými kontrolami, kde museli všichni běžci plnit různé úkoly: například skákání v pytli, vymyslet básničku, přejít slack-line, složit puzzle a podobně.

Celý tým se musel po celou dobu držet držet pohromadě a dorazit do cíle s potvrzeními ze všech kontrol. V cíli se měřil čas posledního účastníka z týmu. Po doběhnutí všech závodníků následovalo vyhlášení výsledků a první tři týmy ve všech kategoriích dostaly za odměnu diplomy, medaile a věcné ceny. I přes vytrvalý déšť se letošní Letokruh-run všem účastníkům líbil a věříme, že se na startu sejdeme opět za rok.

Letovický Letohkruh-run.

Zvětšit fotografii  Zvětšit fotografiiZvětšit fotografii

Letovický Letohkruh-run. | Foto: Petra Pernicová